marți, 20 martie 2012

Un angajat al SRI e banuit ca ar fi furat radarul din masina politiei pentru a scapa de dovezi

stirileprotv.ro Un angajat de la SRI este banuit ca a furat un aparat radar din masina politiei la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti.

Suspectul fusese adus la analize de politisti pentru ca nu oprise in trafic, la semnal, dupa ce il lovise cu masina pe unul dintre agenti. Episodul care a urmat, poate fi incadrat la categoria film de comedie. Intre timp, eroul principal si-a pierdut si slujba si carnetul si este cercetat penal.

Angajat al Serviciului Roman de Informatii, barbatul a fost oprit in trafic sambata noaptea, pentru ca sofa haotic. Ar fi fost baut, spun politistii, care nu s-au aratat impresionati de legitimatia de serviciu a individiului fluturata pe sub nas. Cand au vrut sa-i ia cheile de la masina, a incercat sa demareze in tromba si a lovit un agent.

Barbatul a fost dus la Instititul de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice, dar a refuzat. Acolo, s-a petrecut o situatie de-a dreptul antologica: aparatul radar care inregistrase incidentul din trafic a disparut din masina politistilor.

Principalul suspect este chiar contravenientul, care s-a gandit, probabil, ca aparatul i-a inregistrat toate neregulile, asa ca a incercat sa scape de probe, cred politistii.

Anchetatorii nu exclud insa posiblitatea ca aparatul sa fi fost furat si de un hot oarecare, cu toate ca numai pentru angajatul SRI reprezenta o miza. Dar misterul se va lamuri curand, pentru ca investigatorii au luat amprente din masina si vor ajunge repede la autor.

Cat despre soferul turbulent, conducerea Serviciului Roman de Informatii a confirmat ca individul era angajat ca personal auxiliar, dar a fost dat afara dupa scandal.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu