sâmbătă, 24 martie 2012

Antrenează-te în luptă la laser tag!

Știai că jocurile de laser tag sunt unele din cele mai populare jocuri de acÈ›iune, aflându-se pe locul 1 în Europa? Știai că în marile oraÈ™e ale lumii există arene întinse pe spaÈ›ii imense, iar că în cea din Las Vegas pot participa în acelaÈ™i timp 120 de jucători, având un teren care de întinde pe mii de metri părtraÈ›i? Știai că cel care a inventat jocul a fost George Carter,  după modelul  luptelor cu laser din Starwars din 1977?

De acum ai o arenă cu adevarat competitivă È™i în BucureÈ™ti. Intră pe porÈ›ile celei mai echipate È™i spaÈ›ioase arene laser tag din România È™i te vei teleportaîntr-o lume high-tech de dimensiuni naturale!

Laser Megazone – câmpul tău de luptă

Pe scurt, o arenă de laser tag este un joc de actiune – cum este paintball virtual sau jocurile pe pc – transpus în realitate. La arena noastră din BucureÈ™ti, È›i-am amenajat un labirint imens în care vei da de obstacole special gândite pentru a-È›i testa reflexele È™i jocul tactic. Dacă vrei să simÈ›i pe pielea ta senzaÈ›ia unei lupte reale (fără efectele ei secundare) cea mai mare arenă din È›ară te aÈ™teaptă să intri în joc. Ia-È›i prietenii È™i vino la Laser Megazone din BucureÈ™ti, situată în zona centrală, pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 7. De marÈ›i până duminică, între orele 16.00 – 00.00 ai ocazia să de destinzi È™i să laÈ™i adrenalina să te ghideze în partidele de laser tag.

Laser Megazone este cel mai spaÈ›ios centru pentru jocurile de acÈ›iune, un concept nou de joc care promovează spiritul de echipă È™i cel competitiv. Nu există limită de vârstă pentru participare, arena fiind deschisă atât celor mai mici cât È™i adulÈ›ilor. Trebuie doar să ai trez spiritul de aventură È™i să fii pregătit de o lume a viitorului È™i a armelor cu laser.

Reguli de luptă

Înainte de a intra în labirintul futurist pe care ti l-am pregătit, trebuie să-È›i amintim regulile de luptă.Obiectivul jocului este ca, odată ce È›i-ai format echipa È™i ai intrat în labirint, să-È›i elimini adversarii folosind pistolul cu laser pe sistem cu infraroÈ™u. De câte ori reuÈ™eÈ™ti să-È›i suprinzi adversarul în momente cheie, primeÈ™ti un număr de puncte. Aceste puncte se vor aduna pe o tabela special concepută care va È›ine scorul în timp real È™i va desemna echipa câÈ™tigătoare. În funcÈ›ie de experienÈ›a ta la jocurile laser tag, poÈ›i să-È›i alegi un anumit profil, pe care îl vei stabili singur raportat la strategia ta de luptă. Cele patru profile sunt: defender, sniper, kamikaze sau raptor. După primele partide laser tag vei începe deja să recunoÈ™ti profilul care te reprezintă È™i vei deveni un adevărat luptător profesionist! Pentru începători, cea mai recomadată este distracÈ›ia în stil Kamikaze. Chiar dacă nu vei face față jucătorilor mai avansaÈ›i, vei avea totuÈ™i parte de distracÈ›ie pe cinste È™i de valuri de adrenalină.

laser tag –un joc de echipă

Dacă n-ai prins ideea până acum, cele mai grozave partide de laser tag sunt cele în care membrii echipei sunt mai numeroÈ™i. Adu-È›i familia, prietenii sau colegii de birou È™i È™eful pentru un antrenament care va scoate la lumină  luptătorul din tine È™i va destinde complet atmosfera.

Cu cât echipa are o legătură mai strânsă, cu atât jocul va fi mai bun. Antrenamentul propus la cea mai mare arenă de laser tag din BucureÈ™ti este unul extrem de tactic, aÈ™a că deciziile privind componenÈ›a echipei È™i misiunea fiecăruia au un rol important în joc.

Vino È™i convinge-te singur de ce merită să iei parte la cel mai tare joc de acÈ›iune din România!

 


jocuri cu laser, distractie copii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu