joi, 29 martie 2012

Deputatul Cezar Preda: Unde este Boc? Oamenii vor sa puna mana pe presedintele partidului

stirileprotv.ro Presedintele PDL a luat pozitia strutului si a uitat de membrii din teritoriu, spun colegii de partid despre Emil Boc. Tot ei cred ca s-ar impune organizarea unui congres sau macar a unei sedinte, ca sa analizeze demisiile si sa primeneasca partidul.

Pe motiv ca refuza sa aloce fonduri in teritoriu, unii democrat-liberali il gasesc vinovat si pe seful Guvernului, Mihai Razvan Ungureanu.

Democrat-liberalii i-au reprosat lui Emil Boc ca la alegerile din vara va conduce partidul nu in lupta pentru castig, ci pentru supravietuire.

"Imediat dupa ce a terminat functia de prim-ministru era obligatoriu sa vina in teritoriu. Oamenii vor sa puna mana pe presedintele partidului", a spus Cezar Preda, deputat.

Desi acum o luna si jumatate, cand a primit votul de investitura, Ungureanu nu a fost criticat, acum premierul a devenit si el tinta atacurilor. Democrat-liberalii s-au suparat pe el pentru ca nu a fost de acord cu unele solicitari privind alocarea banilor in teritoriu.

"Un premier responsabil nu pleaca trantind usa. Cineva a avut interesul sa-l faca sa creada ca el trebuie sa fie independent si sa reziste presiunilor noastre. Noi nu facem presiuni", a mai spus Preda.

Multi democrat-liberali cer organizarea unui congres extraordinar sau macar a unui sedinte cu toti liderii din teritoriu.

In plus, sunt si voci care cer inlocuirea actualului presedinte cu un lider forte. Oamenii importanti au parasit formatiunea cand a fost mai greu, a fost replica de la centru.

Dupa modelul Sorin Frunzaverde, sunt si alti democrat-liberali care sustin ca au fost contactati de colegii din opozitie pentru a le propune o colaborare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu