vineri, 30 martie 2012

Servicii Consultanta

O consultanta de afaceri profesionista depinde foarte mult de ideea afacerii, de scopul pentru care realizam planul si bineinteles, de complexitatea acesteia. Atunci cand planul este realizat pentru o banca in ideea obtinerii unui credit, prioritatile pe care le avem in vedere la elaborarea planului sunt altele, fiind cunoscut faptul ca bancile judeca in primul rand dupa gradul de garantare a creditelor si ne referim in special la garantiile imobiliare, astfel ca accentul se pune mai mult pe garantii si nu pe proiectii financiare.

De asemenea, daca realizam planul de afaceri pentru ca firma sa urmeze un model al afacerii sau atingerea unor obiective prin actiuni, focalizarea noastra va fi pe etapele desfasurarii proiectului si pe calculele in general ca si tinte de depasit.

Un alt tip de plan de afaceri este cel pentru atragerea de investitori, atunci detaliile vor fi mult mai complexe, inclusiv calcule in amanunt al fluxului lunar de numerar, ce variante pentru dezvoltare avem, obligatoriu integrarea planului de marketing si, nu in ultimul rand, ceea ce investitorii urmaresc cu atentie, strategiile pentru iesirea investitorilor dupa o perioada de 4-5 ani.

Asa cum reiese de mai sus, planul de afaceri pentru atragerea de investitori este cel mai complex si presupune o implicare puternica din partea firmei de consultanta. Aici venim in sprijinul dumneavoastra si prin relatiile dezvoltate de-a lungul timpului cu parteneri romani si straini dar si prin baza de date a furnizorilor de servicii cu care colaboram.

Astfel ca, fie ca aveti nevoie de elaborarea unui plan de afaceri complex, care sa includa proiecte complexe de dezvoltare sau chiar unul mai putin complex necesar la obtinerea unui credit bancar,  sau fie ca doriti obtinerea unei consultatii de afaceri in ceea ce priveste furnizorii cu care sa lucrati sau dezvoltarea departamentului de vanzari a companiei, va rugam sa ne contactati si va asiguram ca veti face astfel primul pas spre dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Pentru a consulta serviciile pe care le oferim dati clik pe linkul urmator servicii consultanta

Pentru cresterea afacerii tale ai nevoie in primul rand de implicare. Implicarea este atat din partea echipei manageriale, cat si din partea tuturor salariatilor companiei.

Este cunoscut faptul ca un manager de succes este acela care stie sa motiveze cat mai bine echipa pe care o coordoneaza si din acest considerend, in ultimii ani, companiile cauta manageri care sa influenteze pozitiv perceptiile oamenilor, motivand si conducand spre succes afacerea pe care o conduce.

Considerand cele de mai sus, consultanta in afaceri este esentiala atunci cand ai un business. Intotdeauna un training de vanzare sau o consultanta de calitate sunt binevenite pentru cresterea afacerii si recomandam cu tarire participarea la cursuri de dezvoltare pentru oamenii care sunt implicati in business. Recomandam in special implicarea agentilor de vanzari in invatarea tehnicilor elementare in vanzare, acest lucru poate face diferenta intre o companie cu rezultate foarte bune si una cu rezultate medii sau foarte slabe.

Sursa: Consultanta-Plan-afaceri.eu


curs, consultanta seo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu