joi, 5 aprilie 2012

Cea mai mare greseala pe care a facut-o a fost apelul la 911. Sfatul primit l-a costat viata

stirileprotv.ro Un barbat din Denver a sunat la celebrul numar de urgenta american 911 pentru a semnala un scandal, dar a sfarsit prin a muri dupa ce a ascultat indicatiile operatorului cu care a stat de vorba.

Jimma Reat avea 26 de ani si imigrase in America din Sudan. Barbatul calatorea alaturi de fratele si varul sau duminica dimineata cand un scandal intre soferi a izbucnit in mijlocul drumului, potrivit ABC.

Varul lui Reat, Ran Pal, a sunat la 911 si a povestit cum ocupantii unui Jeep rosu au aruncat sticle din masina in ei si le-au spart geamurile.

O sa ramai mut de uimire! Gestul incredibil cu care o fetita de 2 ani si-a salvat mama de la moarte

Reat, Pal si ceilalti pasageri au parasit orasul Denver, dar au fost indrumati de cei de la 911 sa se intoarca la locul unde a avut loc incidentul. Acolo, au fost atacati din nou de barbatii din Jeep-ul rosu, Reat fiind impuscat mortal.

Potrivit oficialilor de la serviciul de urgenta, cel care l-a sfatuit pe Reat sa se intoarca la locul incidentului a urmat indicatiile obisnuite pentru situatii minore. Pentru ca n-a realizat gravitatea situatiei, acesta a ajuns sa transmita mesajul gresit ce a dus la moartea lui Jimma Reat.

Barbatul responsabil a fost suspendat pana la finalizarea anchetei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu