miercuri, 29 februarie 2012

VIDEO. "Ce o fi chestia asta?" Locuitorii unui sat din Brazilia, speriati de un obiect cazut din cer

stirileprotv.ro Un obiect misterios a cazut din cer intr-un sat din nordul Braziliei. Locutorii sunt consternati, pentru ca nimeni nu stie ce anume este si il califica drept OZN.

Sfera pare sa fie metalica, are un diametru de 1 metru si cantareste aproximativ 50 de kilograme. Din fericire nimeni nu a fost ranit in momentul incidentului.

Obiectul a cazut din cer miercuri, in satul Riachos dos Pocos din statul Brazilian Maranhao si a produs un crater de un metro adancime in curtea sateanului unde a aterizat.

“Am crezut ca se aude un avion sau ca este un cutremur”, declara Valdir Jose Mendes, sateanul care a fost primul martor al incidentului.

El a vazut cum obiectul a taiat pur si simplu in doua trunchiul unui copac, in momentul prabusirii.

La scurt timp dupa aterizarea sferei misterioase, aproximativ 20 de sateni s-au strans sa cerceteze obiectul si au fost filmate aceste imagini.

Mendes spune ca obiectul pare sa contina in interior un fel de lichid.

Vestea s-a raspandit repede, aproximativ 2.000 de oameni din localitatile vecine venind sa vada….minunea. Multi cred ca este un obiect extraterestru, altii vorbesc despre sfarsitul lumii.

Peter Costa, meteorolog la Institutul National pentru Cercetarea Spatiului spune insa ca este vorba de o parte dintr-un satelit.

Politia militara a confiscat sfera si a dus-o intr-o baraca, langa orasul Mata Roma, fara sa ofere alte informatii.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu